trfhtgfhtzhth
       
 

RAZSTAVE

Njena prva samostojna razstava v Bežigrajski knjižnici v Ljubljani, septembra 2003, z naslovom »Čipka, kot dodana vrednost«, je bila deležna izjemnega obiska in številnih pohval strokovne javnosti.

   
   

V zadnjih letih je pripravila številne razstave po slovenskih srednjih šolah, osnovnih šolah in vrtcih.


Od 15. januarja do 15. februarja 2004 je Tanja svoje izdelke razstavljala v mestu Aschau v Nemčiji.


Ob vstopu Slovenije v Evropsko unijo je na povabilo Turistične zveze Gornjega Posočja in Občine Tolmin, v okviru brezmejnega kulturnega maratona, pripravila samostojno razstavo svojih izdelkov v Tolminu.


Pod okriljem Obrtne zbornice Slovenije je skupaj z drugimi ustvarjalci v aprilu leta 2004 razstavljala v Slovenj Gradcu, v maju istega leta pa na ljubljanskem gradu.


Od 7. aprila do 7. maja 2006 je imela svoje izdelke razstavljene na »16. bienalni razstavi domače in umetnostne obrti« v Galeriji likovnih umetnosti v Slovenj Gradcu.


Od 17. maja do 30. junija 2006 je s svojimi izdelki sodelovala »16. bienalni razstavi domače in umetnostne obrti« v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani.


Maja 2007 je Tanja razstavljala svoje izdelke v Knjižnici Šiška v Medvodah.


30. junija in 1. julija 2007 je Tanja na povabilo Turistične zveze Gornjega Posočja in mesta San Pietro al Natisone svoje izdelke razstavljala v Špetru v Italiji.


8. junija 2008 je Tanja imela razstavo izdelkov v Selezijanskem Mladinskem Centru (SMC) Rakovnik v Ljubljani.


Novembra 2008 je imela Tanja razstavo klekljanega nakita na Gimnaziji Poljane v Ljubljani.


27. in 28. junija 2009 je imela Tanja razstavo v italijanskem mestu San Pietro al Natisone.


Od 29. maja do 11. junija 2010 je Tanja sodelovala na razstavi »Čipkasti izzivi«, ki je bila na ogled v kavarni Mestnega muzeja Ljubljana.


Septembra in oktobra 2010 je Tanja razstavljala v prostorih Jamstvenega in preživninskega sklada Republike Slovenije.


Od 24. maja do 15. junija 2012 je bil v Muzeju krščanstva na Slovenskem v Stični razstavljen klekljan oltarni prt za Lurd.


30. maja 2012 je bil klekljan oltarni prt za Lurd razstavljen na Brezjah.


Maja in junija 2014 je Tanja imela samostojno razstavo z naslovom "Bela nit mojega življenja" v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani.


Aprila in maja 2015 sta imela Tanja in Janez Seliškar (cvetličarna Cvetje Eli) razstavo "Cvetje in čipke" v Galeriji 19 v Turizmu Pr'Krač na Dolskem.


Od junija do septembra 2015 je Tanja imela samostojno razstavo z naslovom "Zbirka klekljanih čipk" v knjižnici Franceta Škerlja (Stožice).


Tanja vsako leto v juniju v Knjižnici Franceta Škerlja (Bežigrad) pripravi razstavo čipk, ki jih v tistem šolskem letu izdelajo njene tečajnice.